Avslutande möte inför galan

Ett sista möte inför måndagens Näringslivsgala på MalmöOperan avslutade hela processen. Att gå igenom manus, filmsekvenser och korrigering av namn och titlar behövs alltid för att alla de hundratals besökare i publiken ska bli nöjda och belåtna. Proffsigt och bekostat kan kanske säga allt om det 'lilla'.

Söndagen som kommer kommer handla om att 'rycka-in-där-det-behövs' och bära, släpa och hänga upp saker på stora scenen medan hela måndagen nästan enbart blir en soundchecks dag. Spännande och lärorikt(!), men dock sååå långa dagar. Här snackar vi inte om ett vanligt åtta-timmar-om-dagen pass som andra arbetande människor ägnar sig åt. Nejdå, snarare ett uppvaknande klockan 06.00, vara på Operan klockan 08.00 och köra stenhårt hela dagen för att sedan komma hem runt midnatt.

Men det är dessa dagar som man sover som skönast!



Kommentarer
Postat av: sandran

Lovisa! Logga in på MSN så får du bilderna där över! De var för stora för att slänga över i Hotmail och jag har inget program på datorn som förminskar dem!



Hurry hurry! :)

(Jag är online typ jämt efter klockan 18, så se till att vara inne ikväll eller imorgon kväll så får du dem!)

2009-03-15 @ 18:56:30
URL: http://egodelusion.blogspot.com
Postat av: Sandran

Lovisa!!

Bilderna ligger på http://hslbck.blogspot.com/ (klicka på dem så blir de rätt storlek!) så du vet! Hoppas du kan ladda hem dem därifrån! Kram!

2009-03-16 @ 20:31:09
URL: http://egodelusion.blogspot.com

Varsågod och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0