Från examensdagen 27 maj

Arbetsgivare SE HIT!

Numera är jag diplomerad och examinerad eventkoordinator och därmed öppen för hela marknaden!

Så arbetsgivare:

SE HIT, välj mig och jag ska se till att ditt val blir en ovärderlig investering för framtiden!
Tekakor

Så har jag just bakat tekakor till min examenshelg. Luftiga, goda och nybakade!


Jag som älskar att baka, jag kanske borde bli konditor?!?
Om mindre än en vecka...

... tar jag examen! Inte studenten, som Tobbe tjatar om hela tiden. EXAMEN! Ungefär som amerikanska studenter på college fast utan den svarta mössan (jag hade gärna haft en).

Två år har gått sedan jag började på eventkoordinatorutbildningen i Landskrona. Två lärorika och innehållsrika år! Jag har mött föreläsare från hela Sverige, artister, varit med på festivaler, mässor, visningar och shower. Fem veckor på Wallmans salonger, sju veckor på turné och tio avslutande veckor på operan i Malmö. Nu väntar den sista veckan med examensarbete och opponering.

I sommar blir det då dags att stå på egna ben igen, tjäna egna pengar, aluta säga sommarlov och börja kalla det semester. Som teamledare kommer jag resa runt i Skåne och besöka alla trevliga festivaler, tennisveckor, hästshower och marknader. Som demonstratör och samplare kommer jag bjuda semesterfirarna på smakprover och som backstageansvarig kommer jag hålla i modeshowen på Malmöfestivalen tillsammans med Angela Tagoch.

Mycket på gång med andra ord!
Sen får vi se vad framtiden utvisar!
Tryggt och säkert

Föreläsningen på folkhögskolan gick suveränt. Jag valde att tala om vägar att gå efter utbildningen, misslyckanden, prioriteringar, auditions, fokus, när det inte riktigt blir som planerat och att saker och ting ändå alltid blir som du vill och gör det till.

Jag visade filmer, läste texter från bloggen under min tid på folkhögskolan (både glada och ledsna) och hade en lite kort presentation om mig själv, utbildningen jag går nu och tips på vägen.
Hela gruppen på cirka tio personer tyckte det var inspirerande och bra.

Efteråt sa Ulrika, min f.d sångpedagog om min insats:

- Tack Lovisa, så säker och trygg du kändes. Jag vill gärna att du kommer tilbaka!
Föreläsning imorgon

Imorgon väntar min första externa föreläsning och det blir Eslövs folkhögskolas musikalelever som får vara med på premiären. Under eftermiddagen ska jag prata om min tid på folkhögskolan, förändringar sedan dess, prioriteringar i livet, vägar att gå, motivation och om framtiden.

"Hellre klättra högt och långsamt 
och stanna kvar på toppen än 
att skjutas upp och störta ner igen."

, heter min föreläsning och jag tror det kommer bli givande både för mig själv och för dem.
Säljes: Cykel!

Säljer en sportig cykel lämplig för herr/barn.
Grön, 21 växlad
Nytt lås och justebar sadel

Finns att hämta i Ängelholm!

Pris kan diskuteras vid snabb affär!

Kolla in annonsen på Blocket:
http://www.blocket.se/vi/33815115.htm


 

 


Les Mis barnaudition

Idag slutar praktiken på operan. Men då är det inte illa pinkat att jag, på söndag, håller i barnauditionen för Les Misérables. 70 barn ska visa upp sig framför en jury som till slut ska utse 2 flickor och en pojke.

Spännande!LOVEFiLM- kampanj

Fantastisk!

Jag har blivit utvald att få delta i LOVEFiLMs kampanj via Buzzador.com.
4 filmer under en månad ska rulla i dvdspelaren och en filmkväll med några goa vänner blir det absolut!

Det kommer mera!

Vill du också prova på en månad GRATIS? Klicka HÄR!

Vad är och gör en Buzzador?
Genom en registrera sig på Buzzador.se (som är helt gratis) och fylla i sina intressen så får man möjlighet att prova på nya produkter och kampanjer. Efter testperioden är det dags att utvärdera och genom detta får du nya poäng som gör att du får testa ännu fler produkter! Jag har själv varit medlem sedan Juli 2010 och varit med i två kampanjer hittills men jag hoppas självklart att det blir fler!

Följ länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är LovisaFyhr):

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken

Mitt i valborgsnatten...

... fick jag krypa på golvet och torka upp vatten med handdukar, lakan och trasor när våra vänners kran exploderade i köket. Efter bara några minuter var hela köksgolvet fyllt med vatten och översvämmningen var ett faktum. Till och med i skåpen fick jag fösa ut vatten med händerna och ner i hinkar och vi fick sträcka oss för att nå upp i tak och lister. För två veckor sedan blev de klara med en helrenovering av köket och så hände detta. Nu hoppas vi att vattnet inte trängt ner under det nylagda golvet så att det blivit fuktskadat.

Än så länge ser det ut som att köket klarat sig...

RSS 2.0