Tack, tack och återigen tack!!!


På måndag...

... börjar jag mitt nya jobb på McDonald's. Jag har sökt tjänsten som arbetsledare och kommer att gå in direkt och full ut för att nå dit.

I höst kommer jag förhoppningsvis få studera på Business School i Stockholm och sedan blir det bara upp. Det känns utmanande och spännande att sätta mig in i ett nytt företag och lära mig en bransch som har en hel del kopplingar till eventindustrin.

The only way is UP!Gamla ting blir nya idéer

Jag tittar mig runt, spånar i gamla ting och skapar nya idéer!

Jag har testat LOVEFiLM

I maj månad fick jag förfrågan från Buzzador, där jag är medlem, om att prova på tjänsten och servicesajten LOVEFiLM gratis i en månad.

Efter att ha registrerat mig på deras hemsida, vilket visade sig vara lätt som en plätt, valde jag fyra filmer som jag var nyfiken på. Jane Austen Book Club, Inception, Megamind och Tubbel i Paradiset blev utvalda och några dagar senare hade jag de två första filmerna i min hand, direkt hemskickade i brevlådan. Mycket smidigt! Filmerna fungerade bra och jag var förvånad över att de inte var mer medtagna eftersom de lär åka runt i hela Sverige jämt och ständigt.
När filmerna var färdigsedda var det bara att skicka tillbaka dem i samma kuvert, portot betalt och klart.


Under samma period fick jag även prova på att streama en film- The Eye. Lite hackigt då och då och tjänsten fungerade okej i helhet.

LOVEFiLM var ett mycket bra erbjudande, prisvärt och bidrog till ett smidigt sätt att se på film. Jag kommer säkerligen återkomma som kund i framtiden eftersom både jag, Tobbe och mina vänner var nöjda.

Danke!
Stagepool är nyfikna på...

...mig!


Lovisa Fyhr driver produktionsbolaget 4hArt, jobbar som artist och har dessutom skapat gruppen Auditions och castings på Facebook, som idag har över 3500 medlemmar.

Läs hela intervjun på Stagepools hemsida- Klicka HÄR!
RSS 2.0