Ikväll smäller det!

Då är det ÄNTLIGEN dags för Angela Tagoch Gold Couture Fashion Show 2011 på Malmöfestivalens modeområdet på Stortorget i Malmö.

Kom och se fantastiska kreationer och duktiga modeller posera och visa upp Angela Tagochs kollektioner. Vi drar igång klockan 20.30 med en hejdundrande livedebut av artisten Nikita Nox på catwalken tillsammans med sina dansare. Därefter njuter vi av en fransk couture-modeshow och får till slut träffa den fantastiska designern, Angela Tagoch.

Kom och titta vetja!
KVP/ Expressen


Första artikeln

Under modevisningens skapande och planerande har jag, till stor del, varit ansvarig för PR och kontakt med media. Under flera veckor skickade jag ut pressmeddelanden, ringde och mejlade, bjöd in journalister till intervjuer och låg i. Först... ingenting... Sen... ingenting... och helt plötsligt ringde både Skånska Dagbladet, Sydsvenskan, Expressen och Allt om Bröllop.

Så kom den första artikeln ut i Sydsvenskan. Och fler väntas det komma i de andra tidningarna!

Jag är med och arrangerar modeshowen...

... Angela Tagoch Gold Couture Fashion Show 2011! Den 20e augusti klockan 20.30 mitt på Stortorget i Malmö under pågående Malmöfestivalen kommer Angela visa upp sin kollektion.

En fantastisk designer med underbara couture-klänningar till fest och bröllop. Ni vill absolut se detta!

Under kvällen kommer popsångerskan Nikita Nox (tidigare bakgrundsångerska till Arash) att sjunga och det är även en del av hennes lansering av den nya skivan som snart kommer ut.

Plus en massa annat spännande och en mycket speciellt överraskning!

Förresten är jag konferencier, det ni!

BE THERE!!


Besök gärna Angela Tagochs hemsida för bilder etc: http://angelatagoch.com
Eller kika in Malmöfestivalens hemsida genom att KLICKA HÄR!

Evenemanget finns även på Facebook HÄR!

RSS 2.0