Guldbrevs fantastiska erbjudande!

För några veckor sedan fick jag erbjudande från Buzzador, där jag är medlem, att få möjlighet att sälja mitt byrålådsguld, trasiga guldsmycken och annat som jag vill bli av med till ett otroligt pris. Dagens pris på guld är det högsta på länge och jag får dessutom 10 kronor extra per gram. Utbetalningen sker inom 24 timmar och allt mitt guld är försäkrat genom hela förloppet! Så här inför juletider och inköp av julklappar kan dessa pengar komma mycket väl till användning.

Nu kan jag även erbjuda min vänner detta erbjudande! Inom kort kommer instruktioner om hur du gör och samtidigt få samma superba erbjudande som mig.

Vill du bli en buzzador? Klicka här och läs mer!

Jag har registrerat mig som buzzador på
www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är LovisaFyhr):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=LovisaFyhr>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=LovisaFyhr</a> 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=LovisaFyhr&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=LovisaFyhr&lang=SE</a>


Kommentarer

Varsågod och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0