Hedersuppdrag

"Hej, du har, i hård konkurrens, blivit utvald att representera Malmö Opera som jurymedlem, i årets version av SMASK.

Accepterar du utmaningen?"

Tackar, tackar!Ska du resa i påsk (?)...

...då har jag en bussbiljett för ungdom upp till 26 år till SALU, annandag påsk den 25/4. Sträckan Västerås- Örebro- Göteborg- Helsingborg med Swebus Express avgår 15.00 från startpositionen och ankommer 00.30 till slutdestinationen.

Intresserad?
Hör av dig så får du ett bra pris!Imponerande älskling!

Det finns en person som imponerar på mig, min sambo och fina pojkvän Tobbe!

I slutet av förra veckan sa han upp sig från sitt jobb. På mindre än en vecka har han fått fyra jobberbjudanden med olika inriktningar, researcher/ kundbokare, säljare, e-handlare och det senaste som ansvarig administratör i ÄFF!

I fredags började han sin första dag som heltidsanställd i en superettanförening. 21 år (snart 22 försöker jag påminna honom om men han verkar inte ta det till sig) och med drömjobbet framför fötterna.

Vem sa förresten att det inte finns några jobb i Sverige?
Vilja, tro och utstrålning är framgångskonceptet!

Ingen audition

Det blev tyvärr ingen audition i helgen. Jag var kallad att söka till sommarens utomhusmusikal av Askungen, Rodgers och Hammersteins version men en hel del arbete i helgen gjorde att det krockade och att sommarens semester precis börjar när föreställningarna drar igång var inte det optimala, så jag fick helt enkelt tacka nej.

Lite synd eftersom jag skulle ha kommit i min nya Disney-klänning men det får helt enkelt bli en annan gång!

Nu har jag tagit det STORA steget...

... och anslutit mig till Nix-telefon. Efter att idag blivit uppringd av Fondservice fick jag nog. En fruktansvärt arrogant säljare ringde upp och frågade om jag brukar titta igenom min premiepension.

- Ja, svarade jag.
- Tittade du också i den år 2008?
- Det var ju flera år sen, hur ska jag komma ihåg det men det antar jag att jag gjorde. Det är inte direkt något jag slänger i sopen!

Försäljare drog en riktig hemsk historia om att jag redan förlorat 36% av alla min pensionspengar på grund av att staten placerat om dem i en ny fond, att det kommer att ta en hel livstid att få tillbaka pengarna (om jag ens får det) och att jag måste skynda mig att skaffa dem som pensionsrådgivare. De är ledande i Sverige, lyckas få tillbaka alla pengar som jag "förlorat", höjer mitt kapital med 44%, jag får tillbaka pengarna om jag inte är nöjd (klassiker), de kostar bara en liten avgift om året, ingen bindningstid och bla bla bla...

- Nej tack!, Var det spontana svaret från min sida.

Försäljaren fortsatte att argumentera, varför de var bäst, hur jag skulle förlora ännu mer pengar om jag inte tecknade redan idag och ifrågasatte hela tiden mitt nej.

Nej, nej, nej och åter nej kom från mina läppar.
Han fortsatte mala, lyssnade inte på mitt val, tjatade och drog samma historia igen. Dumförklarade mig rentutsagt! När han för femte gången frågade mig varför jag sa nej sa jag rent ut:

- Jag litar inte på er!

Till slut la jag på luren i örat på honom, något jag aldrig gjort förut med en försäljare men ibland får det vara nog!

Lyssna, skapa förtroende, förstärk varumärket, var uppmärksamma! Något den här försäljaren och därmed företaget visst inte lärt sig under säljutbildningen!
Snabba puckar med Helen

För mindre än fem minuter sedan fick jag reda på att jag vunnit två biljetter till morgondagens konsert med Helen Sjöholm- Euforia! FANTASTISKT!!!

Vilken upplevelse det kommer bli!
Prinsessa

Förra helgen arrangerades Teaterns Dag i Malmö och Malmö Opera hade sin traditionella kostymutförsäljning. Högt tryck vill jag lova att det var och på grund av detta plus arbete för mig blev det inte något köp av. Därför blev jag överlycklig när jag under veckan fick möjlighet att komma tillbaka för en "privat" visning. Det hela resulterade i tre klänningar från olika uppsättningar men trots att det kan låta som att det blev en dyr affär så blev det tvärtom. 500 kronor för ALLA TRE blev priset och vilken människa kan motstå det när man dessutom får chansen att bli barn på nytt och, det som kanske alla flickor drömde om som liten,- Disneyprinsessa!

Det blev helt enkelt photoshoot när jag kom hem!RSS 2.0