Tävling: Singin in the rain




Så här går det till:
Skicka dina bästa regnbilder till [email protected]. Det kan vara ett barn som hoppar i en vattenpöl, en regndroppe på ett blad, ett förälskat par under ett paraply, någon som tar en svängom i regnet – möjligheterna är oändliga! Vi tror att du säkert redan har några sådana bilder i dina gömmor. Eftersom vi så klart inte hoppas på en massa regn i sommar är ”arkivbilder” lika välkomna som nytagna mästerverk ...

Du behöver inte vara ett proffs för att vinna; stämningen i bilden eller en humoristisk situation som du lyckats fånga kan väga lika tungt som fototekniska färdigheter.

En jury kommer att välja ut sex vinnare. Priset är vars två biljetter till det publika genrepet av Singin’ in the Rain på Malmö Opera den 20 augusti.

Men en av de sex vinnarna får ett extra fint pris: Två biljetter till premiären den 21 augusti, middag på Operagrillen samt en hotellövernattning på Hilton Malmö City!

Vem som blir SUPERVINNARE avgörs genom en öppen omröstning här på malmotown.com!

Samtliga sex vinnarbilder kommer att ställas ut i foajén på Malmö Opera i samband med Singin’ in the Rain-föreställningarna.

Sista inlämningsdag är den 31 juli!


Kommentarer
Postat av: Lotta

Hur orkar du hålla på med allt?????????????????

2010-06-30 @ 11:45:15
Postat av: Svar:

Därför att jag vill vinna Lotta;) Har ändå tänkt köpa biljetter men om jag kan vinna dem är det ju ändå bättre.. Nu väntar jag på regn bara!!! Börja regna börja regna!!!

2010-06-30 @ 13:34:12

Varsågod och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0