Here we go again!

Let me entertain you.

Så kanske gårdagens praktik på Wallmans kan beskrivas. En kväll där alla visste vad som skulle göras, där allt gick som det ska gå det vill säga som ett event med några missar, många lösningar, skratt och backstagenyp.
Som scentekniker fick jag både träna på ihopmontering av rekvisita, användning av rökmaskiner och pepp av artisterna samtidigt som jag fick användning av min branschengelska i och med att min "chef" är engelsman (jag märkte direkt vad man tappar språket snabbt när man inte uppehåller det dagligen).
Att bära Bert kommer säkerligen att bli en vana till slut och att få hoppa in i vissa danser sker förhoppningsvis redan ikväll. Artist och backstagearbetare på samma gång:) Det passar mig som handen i handsken.

Det som gjorde mig mest förvånad under eftermiddagen och kvällen var dock när jag träffade artisterna i tur och ordning. Efter en liten presentation av mig själv frågade de:

- Ja, och du är artist också?

Jag måste erkänna att jag blev lite häpen, var det en rutinfråga eller syntes det?

Ikväll hoppas jag på att få göra ännu mer. Kanske rusa nerför trapporna, sätta igång fyrverkerierna och kuta tillbaka för att rikta rökmaskinen rätt och sedan snabba mig för att dra ridån.

Några produktiva dagar med produktionen!





Kommentarer

Varsågod och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0