Pengar pengar...

Så blev det ytterligare 1992:- som spenderadesIKEA under dagens besök i Malmö.

Den där 20 000 budgeten börjar snart bli full!

Och allt är inte inhandlat ännu!


Kommentarer
Postat av: ida

Åh, va spännande! :) skönt ändå att ha mycket att göra. Speciellt att flytta! Att kånka grejer kanske inte är världens roligaste men när man väl ska till att inreda, då blir allt roligare :)



Sommaren har varit ganska kaotisk, känslomässigt. Jag flyttade ju i maj och den här sommaren har varit den första i västerås, borta från alla vänner i sura. Så det har väl varit en del konflikter i kompiskretsen, tråkigt nog. Sen bröt jag med min pojkvän för ett tag sedan. Plus att jag jobbat på ett demensboende jag verkligen inte har stormtrivts på. Annars, trots det tråkiga har det funnits många mysiga stunder och det som inte dödar en gör en starkare, right? :)



men jag längtar till hösten. ska börja på dansversktan - musikal! :D och sen är det ju skolan igen :)



2009-08-10 @ 18:25:16
URL: http://idabjornstrom.blogg.se/
Postat av: ida

Det är ju så :) och jag tycker att du är fantastisk som bara kör ditt race och skiter i allt annat, att du verkligen gör det du brinner för! Det inspireras nog många av! Och det är kul att höra att det går framåt, trots att din utbildning är ganska kort (2 år?) så har du händerna fulla av möjligheter och framsteg i livet :) det får mig att börja fundera ordentlig på vad jag vill göra. så många drömmar! vilken tur att jag tänker leva i många år framöver :)



Kram

2009-08-10 @ 20:04:03
URL: http://idabjornstrom.blogg.se/

Varsågod och kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0